You are here

Wedstrijdzwemmen

Doelstelling:
Prestatiegericht deelnemen aan verenigingscompetitie en andere wedstrijden.
De Dommelbaarzen heeft een goede reputatie als het gaat om wedstrijdzwemmen.
Snelheid in combinatie met een uitstekende techniek en uithoudingsvermogen zijn belangrijke aspecten bij een wedstrijdzwemmer. Blj het wedstrijd-zwemmen is de groep onderverdeeld in de aspirant-wedstrijdgroep (waarin nadrukkelijk wordt getraind op een goede uitvoering van de schoolslag, de rugslag, de vlinderslag en uiteraard de borstcrawl) en de wedstrijdgroep.

Een deel van de wedstrijdgroep bezit een startvergunning om deel te nemen aan de vele zwemwedstrijden door het jaar heen.
Voor de zwemmers zijn er diverse gelegenheden om aan trainingen deel te nemen. Meer informatie hierover is te vinden bij het onderdeel trainingen. De kosten zijn afhankelijk van het aantal te volgen trainingen per week.
Voor meer informatie en aanmeldingen:
e-mail: wedstrijdzwemmen@dommelbaarzen.com

Error | Dommelbaarzen

Error

Error message

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gring0/domains/dommelbaarzen.com/public_html/includes/common.inc:2755) in drupal_send_headers() (line 1486 of /home/gring0/domains/dommelbaarzen.com/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • PDOException: SQLSTATE[HY000]: General error: 2006 MySQL server has gone away: SELECT 1 AS expression FROM {variable} variable WHERE ( (name = :db_condition_placeholder_0) ); Array ( [:db_condition_placeholder_0] => cron_last ) in variable_set() (line 1245 of /home/gring0/domains/dommelbaarzen.com/public_html/includes/bootstrap.inc).
The website encountered an unexpected error. Please try again later.

Uncaught exception thrown in shutdown function.

PDOException: SQLSTATE[HY000]: General error: 2006 MySQL server has gone away: DELETE FROM {semaphore} WHERE (value = :db_condition_placeholder_0) ; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => 9801531825b51d1140c89c9.77539929 ) in lock_release_all() (line 269 of /home/gring0/domains/dommelbaarzen.com/public_html/includes/lock.inc).